Vintergolf i Vallø 2022/2023 

Vintergolfsæsonen er i fuld gang. Det betyder, at vi laver forskellige tiltag for at minimere slitagen af vores golfbane.

Hold øje med Banestatus på hjemmesiden, hvis banerne er midlertidigt eller helt lukket.

Lukning hele dagen: Vi lukker kun banen eller begge baner i GolfBox hele dagen, HVIS, vi er sikre på at forholdene, der forhindrer spil, ikke ændres over dagen.
Midlertidig lukning: Banerne lukkes IKKE i GolfBox. Man går ud i den rækkefølge man har bestilt tid og med venlighed plejer det at gå fint og der kan være fordeling på for og bag 9.

Hjælp os med at passe på banen – Tiltag for at minimere slitage på banen

  1. Vi spiller fra vinter teesteder til sommergreens og banen vil kun være lukket hvis der er sne. Den kan være midlertidigt lukket ved rimfrost og store mængder vand.
  2. Flaget vil altid stå i den forreste del af greenen for at skåne resten mest muligt.
  3. Trafikregulering med snore. Formålet med snorene er at flytte slitagen til områder som ikke benyttes om sommeren. Her kan den enkelte golfspiller hjælpe til ved altid, hvis muligt, at benytte områder som ikke bruges om sommeren.
  4. Der bliver ikke indført vognforbud men alle opfordres til at bruge bærebag. Buggyer og monobuggyer er tilladt indtil det bliver for vådt på banen. Forbud vil blive oplyst i god tid, men kan ved meget vand indføres uden varsel.
  5. Banetoilettet og vaskepladsen ved Hønsehuset lukkes, når der kommer frost.

Tak for at I viser hensyn. Vi ønsker jer en god vintersæson 2022/23 i Vallø Golf.

Med venlig hilsen
Greenkeeperne
John Laursen