Ny boldmaskine på driving range

 

Nu er vores spritnye boldmaskine installeret og klar til brug fra i dag den 15. september 2023.

Den midlertidige periode uden boldmaskine varede et helt år.

For nogen har det muligvis været et eldorado, men for den samlede golfbanedrift må vi desværre erkende at gratis bolde fra en kasse i perioder tog fuldstændig overhånd.

GolfMore er igen systemet, vi har købt til at administrere boldtræk. Mange af jer kan huske systemet fra sidste år.

Boldtræk sker via app’en GolfMore. Så hvis du ikke har den installeret, kan du allerede nu downloade app’en og bruge dit golfbox login.

Download Golfmore app

Fuldtidsmedlemmer, intromedlemmer, juniorer og som noget nyt prøvemedlemmer har gratis bolde inkluderet i medlemskabet. Det er vigtigt vores prøvemedlemmer får trænet så meget, at de får lyst at blive i klubben som fuldtidsmedlemmer.

En opvarmningspand med 30 bolde før spil er sat ind som standard.

Flexmedlemmer og gæstespillere skal betale 20 kr. pr. spand bolde.

Der er rabat i app’en for vores flexmedlemmer, hvis de køber bolde for ml. kr. 200 og 500 i app’en.

Har man svært ved en app, så kan en boldkode købes i shoppen som sidste år.

Betaling kan ske via mobilepay, kreditkort eller køb direkte i Golfmore appen. Der kan også købes en til flere boldkoder i shoppens åbningstid, som vi formidler via sms eller på en bon.

Boldtræk kan ske hvert 10 min! uanset hvilken størrelse spand, du vælger.

Dette interval er sat for at du ikke skal kunne trække bolde til venner og bekendte, der ikke er berettiget til gratis bolde.

Vores Pro, Simon Holmes, har naturligvis mulighed for at trække bolde til firmaarrangementer, holdtræning, junior og elitetræning.

Vores greenkeepere og stærke hold af frivillige boldopsamlere får mulighed for at lukke for træk af bolde, mens de klipper græs og samler bolde.

Vi kan på kontoret sørge for Gratis Bolde i en periode før turneringer og regionsgolfernes kaptajner kan få tilsendt en boldtræk kode på sms til gratis bolde til modstanderne.

Der kan være 12.000 bolde i vores nye boldmaskine. Det er Hertels v. Thomas Snor, der sponsorerer vores bolde. Range boldene må kun bruges til træning på driving range.

Vi har mistet mange bolde i år og der er d. 20. september indkaldt til frivilligt arbejde kl. 7 med målet at samle bolde ind i alle krat og hegn, så vi kan få fyldt maskinen op. Har du lyst til at hjælpe, er du velkommen.

Det er ikke tilladt at tage range boldene med ud på 9 huls banen eller at træne med dem på indspilsområdet. Hjælp os gerne med at gøre evt. nye spillere eller gæster opmærksomme på det overholdes.

Husk også at der fortsat er restriktioner på, hvilke måtter du må bruge køller på. Se skiltene på driving range.

Slutteligt vil vi igen gøre opmærksom på at driving range området er videoovervåget med 2 kameraer. Der er yderligere sat kamera op i foyeren, i bagrummet og ved 9 hulsbanen.

Alle kamera er med lyd og overvåges via en mobil app.

Vi håber, I alle bliver glade for vores nye mere ordnede forhold med en – håber vi – ny driftssikker boldmaskine.

Med venlig hilsen

Jytte Storm, formand Vallø Golfklub
Kirsten Winther-Olsen, direktør Vallø Golfcenter