Masser af muligheder for

Træning

Træningen i Vallø Golf varetages af PGA-pro Simon Holmes. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Pro Simon Holmes på mail simon@valloe-golf.dk eller på telefon: 2332 8222.

Simon Holmes sælger værdikort fra 5000 til 1000 kr. med rabat. Fx. betaler du kr. 1700 for et værdikort til 2000 kr. (dette fremgår også af GolfBox’ Proplanner modul, hvor du booker lektioner).

Hvordan booker du lektioner og køber værdikort ?

  • Gå ind i GolfBox
  • Gå ind i Lektioner
  • Gå til ProPlanner
  • Vælg en af mulighederne som Simon udbyder eller
  • Gå i toppen af menuen og køb værdikort.

Lektioner og værdikort kan kun betales på mobilepay 490134 PGA Pro Simon Holmes.
Vi har ikke online betaling på køb af lektioner og værdikort.

Der er masser af muligheder for at blive en bedre golfspiller i Vallø Golf. Lige fra Simons’ individuelle lektioner til Simons’ private hold og til vores populære gratis hold.

I 2024 sæsonen tilbyder vi fra 2. april og til 30. september 1 x gratis holdtræning pr. uge pr. fuldtidsmedlem (inkl. intro og ungseniorer).  

Holdtræning bookes også via GolfBox:

Vælg Kursus. Her kan du vælge at købe et kursus/forløb af Simon uanset om du er fleks eller fuldtidsmedlem eller du kan som fuldtidsmedlem tilmelde dig et gratis kursus.

Undervisningen foregår tirsdag, onsdage, torsdage og lørdage.

Holdtræninger varer 50 min. med max 8 pr. hold. Læs mere om GRATIS holdtræning her

Køb af lektioner
Individuelle lektioner er for alle. Lektionerne kan bookes som 25 eller 50 min lektioner. 25 minutters lektioner er gode til opfølgning fra tidligere lektioner og til mindre justeringer. 50 minuters lektioner er klart at fortrække. Der er bedre tid til detaljen, gennemgang af videoanalyse samt fordybning af selve svinget. Du opnår typisk hurtigere fremgang med videofeedback. 50 min. lektioner kan også bookes af op til 2 spillere.

VariantPrisGæstNote
25 min lektion2752751 person kan deltage
50 min lektion500500,-1-2 personer kan deltage
BANELEKTION
2 timers banelektion
750kr.på stor bane og 500 kr. på lille bane
  • Kom med Pro’en ud på banen. Du vil få gode råd om “course management” og de mentale aspekter af spillet, samt tips og tricks til forskellige slagtyper etc. samt efterfølgende evaluering af dit spil med forslag til indsatsområder.
  • Højst 2 deltagere