Velkommen til

Vallø Golf

VENLIGHEDENS HØJBORG

Vallø Golfklub er en hyggelig golfklub ved Køge med plads til alle. Vi har en 18 hullers bane og en 9 hullers Pay & Play bane – begge med sommergreens hele året!

Vallø Golfklub blev stiftet i foråret 2004 og har i dag over 2000 medlemmer i mange forskellige medlemskategorier. Klubben har en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor det sociale samvær vægtes højt, og her er plads til alle.

Klubhuset er den gamle Elbækgaard med toppede brosten i gården. Her finder du både reception, golfbutik og en hyggelig café.

Klubben byder på mange gode aktiviteter for medlemmerne. Du kan eks. deltage i klubturneringer eller være med til dame-, senior- eller herreklubbens aktiviteter.

I løbet af sæsonen er det muligt at deltage på nogle lærerige kurser arrangeret af vores Pro-træner. Hvis du er helt ny inden for golfspillet har vi en kort 9 hullers bane, som du kan spille uden forudgående færdigheder udi golfspillet – en såkaldt pay & play bane.

For at du kan få adgang til 18 hullers langbanen kræver det dog, at du har DGU-kort (Dansk Golf Union) eller anden form for handicap registrering. Det kan du erhverve dig ved at følge et tilrettelagt undervisningsforløb, som består både af praktisk og teoretisk undervisning

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsmail I bunden af siden eller hold øje med vores facebook, så er du altid opdateret omkring aktiviteter og gode tilbud.