Velkommen som

Gæst i Vallø Golf

VENLIGHEDENS HØJBORG

Som greenfee gæst i Vallø Golf vil du hurtigt føle dig hjemme. Du vil blive modtaget og får hjælp og vejledning til at bekræfte din booking og printe scorekort, når shoppen har åbent. Her kan du også betale din greenfee og købe polet til driving range samt bolde, handsker, tees, tøj og meget andet tilbehør.

Hvis du kommer uden for shoppens åbningstid, kan du betale din greenfee med kreditkort på vores bestalingsstander, med mobilepay eller kontant i en kuvert og lægge i greenfeepostkassen. Alle gæster skal booke tid på banen før de går ud. Du bedes ankomme, betale og bekræfte din tid mindst 15 min. før din runde starter.

Bemærk

Går du ud og spiller uden at have betalt greenfee vil du blive pålagt et ekstra gebyr på kr. 100,- + den gældende greenfee.

Vi gør opmærksom på, at du som greenfeegæst til vores 18 hullers bane SKAL have et gyldigt DGU-kort eller golf ID.

Vores til enhver tid gældende greenfeepriser kan de se under PRISER. Tjek om du evt. spiller i en klub, hvor Vallø Golf og din klub har indgået greenfeeaftale. Læs mere om Venskabsklubber her. I sæsonen justerer vi prisen sidst på dagen. Hold øje på GolfBox.

Vintergreenfee og juli greenfee er rabatterede priser. Der er ikke rabat på rabatten. Dvs. altid kun 50% rabat af normal sæson greenfee.

Der er adgang til Pay and Play på vores 9 huls bane og du har mulighed for at leje golfudstyr, trolley og buggy. Buggy skal forudbestilles på GolfBox eller ved at kontakte kontoret. Vi har 5 buggies til udlejning. Læs mere om Pay & Play her.

Husk også at booke tid på 9-huls pay & play