Få din bane tilladelse

Junior Golfkørekort

JUNIOR GOLFKØREKORT BESTÅR AF 4 MODULER

Kun for klubbens junior

Tag junior Golfkørekortet og få banetilladelse til 18 huls banen.

Junior Golfkørekort er kun for klubbens junior og hvalunger. Det er pro træner Simon Holmes som står for det og man tilmelder sig derfor også hos Simon eller inde på kontoret.

Golfkørekortet består af 4 moduler;

Modul 1 – Regelprøven

Regelprøven tages online ligesom et voksen Golfkørekort, og der laves nogle timers hjemmearbejde forinden. Der findes apps ligesom golf quiz, som er genial til at øve sig med.

Til juniortræning vil der være specifik regelundervisning – også på banen. Klubben modtager elektronisk besked, når regelprøven er bestået.

Modul 2 –  En praktisk del på ca. 2 timer.

Jeg tester juniorerne i indspil chip og pitch, putning, udslag og bunker i alt 90minutter.

Der holdes pause bagefter, og der bydes på en sodavand og pomme frites på terrassen i alt 30 minutter. Derefter går vi på 9-hulsbanen.

Modul 3 –  På 9-hullers banen ca. 90 min.

Der spilles 9 huller på 9 hullers banen med scorekort. Her vurderes det, om der er forståelse for spillet, med særlig fokus på etikette, spiller tempo, og hvad der forventes for at kunne klare sig på den store bane. Tidskrav max 90 minutter.

Det anbefales, at der er en voksen til stede både i modul 2 og 3, her tænker jeg lidt som en caddie, at motivere og skabe ro i omgivelser.

Når golfkørekortet er bestået, modtager de et kort til bagen, som hentes inde på kontoret. Hvis man ikke består alle delprøverne på dagen, kan man efter aftale med golf pro Simon til træning tage de manglende delprøver, når man har øvet sig.

Afslutning, fotos og hygge 30 minutter.

Modul 4 – Prøverunden

Når golfkørekortet er bestået, skal prøverunde tages. Prøverunden kan tages med en af de frivillige voksne juniorhjælpere.

Pris

Prisen for at tage Junior Golfkørekort er 750kr.

Dette betales enten inde i shoppen eller via mobilepay 66649 (husk medlemsnr. som ref)

Spørgsmål

Vedrørende Junior Golfkørekort kontakt Simon Holmes på tlf. 23 32 82 22.

Har du andre spørgsmål til juniortræningen rettes direkte henvendelser til juniorudvalgsformanden:

Ulrik Sjøgren Hansen
Mobil: 25 13 15 17
junior@valloe-golf.dk