Ny forpagter af Vallø Bistro fra 1. juni 2022

Det er os en stor glæde at informere om, at vi i går har indgået aftale med Linda Christoffersen som ny forpagter af Vallø Bistro og Stalden fra onsdag d. 1. juni 2022.

Daglig leder bliver Lindas datter, Pernille Christoffersen.
Linda og Pernille er erfarne kvinder i selskabs-, kantine og café drift og de laver god mad!

Linda har været i Rishøjhallens Selskabslokaler i 24 år, heraf de sidste 7 år som selvstændig samtidig har hun drevet Køgehallen i 5 år og er kantineleder i Castus/The Whole Company.
Det er to meget energiske, glade og servicemindede kvinder I kommer til at møde i Vallø fremover. De vil blive bakket op af lige så dygtige ansatte.

Fra uge 23 vil der igen være 2 x dagens ret om ugen tirsdage og torsdage. Deres menukort vil snarest komme på plads, men der vil selvfølgelig fortsat være dejlig smørrebrød m.m. Alt til fornuftige priser. Linda har flere tiltag på vej.

I samarbejde med Jon vil vi gøre alt for at få en god overgang til Linda.

Tirsdag d. 31. maj er sidste dag med Simply Cooking bag kødgryderne.
Onsdag d. 1. juni er LUKKET og der gøres klar til rengøring og overdragelse.
Torsdag d. 2. juni vil køkkenet være delvist lukket, men baren åben mens der sættes på plads.

Linda overtager fra 1. juni alle reserverede arrangementer fra Simply Cooking. Har du/I allerede booket et arrangement via Simply Cooking, vil Linda tage kontakt til jer direkte. Har I nogle spørgsmål kan I kontakte Linda direkte på tlf. 20 60 97 17.

Åbningstider
Indtil videre åbent alle ugens dage. Tirsdage og torsdage til kl. 20/21. Øvrige dage lukkes kl. 16/18 men det afhænger af efterspørgslen.
Følg løbende med på vores hjemmeside, den vil altid være opdateret.

Vi opfordrer alle medlemmer og klubber-i-klub formænd til at bakke op og støtte Linda og Pernille. De vil gøre alt også for at skabe aktivitet for ikke-golfere. Fortæl om hvad I kunne tænke jer at spise og så lytter de og ser om det kan lade sig gøre.

På kontoret hjælper vi med markedsføringen. Indtil videre fortsætter Cafeen med navnet Vallø Bistro og vi har fået lov at beholde tlf. 93 93 67 84.

Det er meget vigtigt for Vallø Golf, medlemmer og gæster, at vi kan bevare den hyggelige og gode stemning på 19. hul. De økonomiske tider er hårde lige nu, men vi er sikre på vi nu har den rette forpagter med personale, der kan sikre dejlig mad og drikke fremover.

Den 31. maj kl. 12:00-13:00 vil Jon sige pænt farvel til jer medlemmer. 

Vi takker Jon, Martin, Lasse og personalet fra Simply Cooking for tiden hos os og ønsker held og lykke fremover.

Med venlig hilsen
Kirsten Winther-Olsen
Vallø Golfcenter