Alt du skal vide som begynder

Prøvemedlem

VELKOMMEN TIL VALLØ GOLF

Prøvemedlemskab

Et Prøvemedlemskab i Vallø Golf gælder i 2 mdr. Det giver dig adgang til frit at spille på 9 huls banen samt at benytte vores træningsfaciliteter.

Når du er prøvemedlem har du også mulighed for gratis at modtage 4 x holdtræning af vores protræner Simon Holmes, det kalder vi for Introgolf

Derudover ruster prøvemedlemskabet dig til at tage dit Golfkørekort.  Du skal have gennemført et golfkørekort og være meldt ind i en klub for at få et DGU-kort fra Dansk Golf Union. DGU-kortet skal du bruge for at spille på golfbaner i Danmark eller udlandet.

Man kan kun være prøvemedlem en gang i Vallø Golf.

Golfkørekort

Sådan opnår du DGU-kort (golfkørekort)  i Vallø Golf – Læs mere her

Golfkørekortet består af :

  • Undervisning af pro Simon Holmes i alle slagdiscipliner med efterfølgende prøver.
  • Teorimodul, hvor golfreglerne gennemgås, og DGU’s regelprøve aflægges online.
  • Kurset afsluttes med en spilleprøve på vores 9-hullers bane, hvor der skal opnås minimum 14 stableford point ud fra hcp 54.

Begynderklub

Når du har bestået dit Golfkørekort og meldt dig ind i klubben, kan du frit booke en tid i Golfbox til 9 hullers banen. For at få spillerettighed til Vallø Golf 18 hullers bane skal du gå 9 huller 2 gange på stor bane med en mentor. Du kan også vælge at gå de 2 runder med et erfarent fuldtidsmedlem af Vallø Golfklub der minimum har spillet i tre sæsoner. Dette er for at sikre du har det grundlæggende kendskab til golfetiketter/golfregler og kan udvise forståelse for spil på stor bane.

Vi vil anbefale at du tilmelder dig begynderklubben. Det er gratis at deltage, og vil her træffe andre nystartede golfspillere, desuden vil der være mentorer til stede ved de fleste træningssamlinger. Læs mere om begynderklub her