Alt du skal vide som begynder

Begynderinfo

VELKOMMEN TIL VALLØ GOLF

Prøvemedlemskab

Et Prøvemedlemskab i Vallø Golf gælder i 2 mdr. Det giver dig adgang til frit at spille på 9 huls banen samt at benytte vores træningsfaciliteter.

Når du er prøvemedlem har du også mulighed for gratis at modtage 4 x holdtræning af vores protræner Simon Holmes, det kalder vi for Introgolf

Derudover ruster prøvemedlemskabet dig til at tage dit Golfkørekort. Golfkørerkortet giver dig banetilladelse til vores 18 huls banen. Du skal have gennemført et golfkørekort og være meldt ind i klubben for at få et DGU-kort fra Dansk Golf Union. DGU-kortet skal du bruge for bl.a. at spille på vores store bane men også får at komme ud at spille andre golfbaner i Danmark eller udlandet.

Man kan kun være prøvemedlem en gang.

Golfkørekort

Sådan opnår du DGU-kort (golfkørekort)  i Vallø Golf.

Golfkørekortet består af :

  • Undervisning af pro Simon Holmes i alle slagdiscipliner med efterfølgende prøver.
  • Teorimodul, hvor golfreglerne gennemgås, og DGU’s regelprøve aflægges online.
  • Kurset afsluttes med en spilleprøve på vores 9-hullers bane, hvor der skal opnås minimum 14 stableford point ud fra hcp 54.

Begynderklub

Når du har bestået dit Golfkørekort og meldt dig ind i klubben er næste step at blive en del af begynderklubben.

Vores Begynderklub er et springbræt til at udvikle grundlæggende spillerfærdigheder samt lære regler og etikette. Fælles for medlemmerne i Begynderklub er, at vi elsker at spille golf og møde nye ligesindede golfspillere og danne golfvenskaber på tværs i klubben. Læs mere om begynderklub her