De første spæde skridt

Introtræning

GRATIS TRÆNING FOR

Introtræning er for prøvemedlemmer og nye medlemmer uden Golfkørekort

Introgolf afholdes hver måned fra april til juni og igen fra august til september. Som prøvemedlem og nyt Intromedlem har du gratis 4 ugers introgolf træning, 1 gang pr. uge. Det er et kursusforløb, som du tilmelder dig for en måned ad gangen i Proplanner. Kurset kan kun benyttes en gang.

Du kan enten vælge onsdage kl. 18-18:50 eller torsdag kl. 19-19:50.

Kurset har til formål at introducere alle til det nødvendige kendskab til regler og etikette i relation til at spille på golfbanen samt opnå kendskab til de fem slagdicipliner, som er forudsætningen for at kunne spille golf.

Du kommer til at møde nye golfspillere på samme niveau som dig selv og opleve Vallø Golf som en social og hyggelig klub.
Træningen består af en gennemgang af de vigtigste grundslag, som også er en del af golfkørekortet. Vi anbefaler derfor at du gennemgå Introgolfkurset FØR du tager golfkørekortet.  

De fem slagsdiscipliner er: 

Lange slag. Lære de forskellige jern og køller i baggen at kende, og hvordan boldeplacering, afstand til bolden og grebet skal være. Her til hvordan angrebsvinkel, sving, retning og køllehoved påvirker slagets resultat. 
Chipslag. Et kort slag omkring green med stift håndled med fokus på et rent boldtræf og derved slå nærmere hullet. 
Pitchslag. Lidt længere væk fra greenen, længdekontrol samt sving og kropsbevægelse, samt redskaber til at komme nærmere flaget. 
Bunkerslag. Slå smut med køllen og færdiggør dit sving, hold fokus på det punkt i sandet, du skal ramme. 
Putteslag. Greb og opstilling samt teknik, længde og retningskontrol og øvelser til hurtigt at dygtiggøre sig. 

Tilmeld dig her

Vi håber til sidst, du bliver bidt af golf og alle dets mange herligheder, der findes i selve spillet. Golf er nogle gange svært, men med lidt tålmodighed og gå på mod skal vi nok få det bedste frem i alle.