Inkl. 2 mdr. prøvemedlemskab

Golfkørekort

Som begynder får du et godt indblik i golfens forunderlige verden og stifter bekendtskab med en sport, der indbefatter god motion, dejlige naturoplevelser, og socialt samvær. 

 

Program

En lørdag eller søndag fra kl. 9 til 17 med teori og praktisk undervisning med max 10 kursister vil sikre kvalitet hele vejen igennem.

Program for dagen

Om træneren 

PGA træner Simon Holmes brænder for at give alle spillere den bedste golfoplevelse, og med sin viden om træning, udstyr, og rådgivning ønsker Simon at udvikle golfspillere på alle niveauer og aldre. Simon’s filosofi er, at alle har sit eget svingmønster og derfor undervises alle ud fra deres fysiske kunnen, ønsker og ambitioner.  

 

Godkendelse til spil på stor bane (18 huller)

Ved undervisningen skal du lære ”det lange spil” (de slag der slås fra teestedet og fairways, og det ”korte spil” (de slag der bruges til at spille ind til greenen (chipslag, pitchslag og bunkerslag), samt at putte bolden i hul. 

Du skal også lære noget om etikette -og adfærdsregler (hvordan man opfører sig på en golfbane, hvordan man får spillet til at glide hurtigt). Du kan supplere med selvstudier på DGU’s hjemmeside (www.golf.dk/sektionsside/regelvideoer). Der findes også mange glimrende YouTube introduktions videoer.  

Efter du har taget golfkørekortet og hvis du ønsker at være medlem af Vallø Golf skal man fra 2022 ud og spille tre runder golf med en mentor. Første gang spiller du på 9 huls banen. De 2 næste runder spilles på 18 huls banen. Kontakt kontoret for at få en mentor, hvis du ikke kender en allerede. Du kan også finde listen over vores mentor her

Under spillet får du: 

  • Vejledning med hensyn til course management, hvordan spiller du hullet 
  • Introduktion til regler, adfærd og etikette 
  • Introduktion til Golfbox, booking og bekræftelse af tid på banerne.

Herefter har du ret til at spille på 18 hullers banen i Vallø Golf alene og med andre og vi bestiller et DGU kort til dig.  

 

Medlemskab

Man skal være medlem af en golfklub (et prøvemedlemskab er ikke nok) – det er et krav fra DGU (Dansk Golf Union) for at kunne spille golf på de store baner i Danmark.  

Vi håber selvfølgelig, at du vælger Vallø Golf, hvor du på selveste dagen kan opnå medlemsrabat på 250 kr. fratrukket i din indmeldelse som intro medlem, ungsenior eller fuldtidsmedlem.  

 

PRIS

Kr. 1.500.-

Få 250,- kr. i rabat hvis du indmelder sig som intro- eller fuldtidsmedlem

Book Golfkørekort

Et prøvemedlemskab i Vallø Golf indeholder:

  • Golfkørekort
  • 2. mdr. prøvemedlemskab
  • 4 x intro hold undervisning af vores pro-træner
  • Golfudstyr til låns i prøveperioden
  • Ubegrænset spil på 9-huls banen i prøveperioden
  • Velkomstpakke m. regelbog
  • Frokost inkl. på Golfkørekortdagen

Book tid til golfkørekort

Du tilmelder dig Golfkørekort på vores hjemmeside under ‘Book undervisning’
Vi opfordre dig til at melde dig ind som prøvemedlem først inden du tilmelder dig Golfkørekort. Det koster ikke ekstra.
Vi har Golfkørekort på følgende datoer;
Søndag den 27. marts, den 10. april, den 1. + 22. maj, den 12. + 26. juni, den 10. juli, den 7. + 21. august og den 18. september

Der kommer løbende nye datoer for golfkørekort. Følg med på vores hjemmeside her.

Spørgsmål

Har du nogle spørgsmål angående golfkørekort eller de 2 mdr. prøvemedlemskab kontakt:

info@valloe-golf.dk eller på tlf. 23 29 00 04