Vallø Golf

Hvalungerne

GOLFTRÆNING FOR 5-10 ÅRIGE

HVALUNGERNE er en del af Vallø Golfklubs Juniorafdeling og er målrettet de 5 -10-årige. Hvis du har lyst til at prøve, om golf er din nye sport, er Hvalungegruppen et godt sted at begynde. Det er tanken, at du på et tidspunkt begynder at deltage i den almindelige juniortræning.

Vi ønsker at give hvalungerne den bedste start på livet som golfspillere. Fokus er på leg, glæde, venskaber og udvikling. Mens vi får frisk luft og er fysisk aktive. Det betyder, at vi vægter det sociale højt, og at (hval)ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø, hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger, om golf er en sport, der passer til dem. Vi har brug for, at du en gang imellem som forælder hjælper med træningen. At være forældre til en hvalunge betyder, at du er trådt indenfor i en ny og anderledes verden. Specielt hvis man ikke selv spiller golf. Men frygt ikke. Uanset om du selv spiller eller ikke, har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start for dit barn på livet som golfspiller.

Træning

Vi mødes hver lørdag klokken 10 på træningsområdet. I 1 time leger vi og laver træningsøvelser og golfaktiviteter.
Den første træning foregår lørdag d. 2. april. Af og til slutter vi af med at spille med hvalungerne på klubbens 9-hulsbane. Lige som vi en gang imellem efter træningen hygger os sammen i klubbens café.
Hvalunge-træningen styres af Ulrik Sjøgreen Hansen. Som er far til Hugo og Charlie, der begge er hvalunger.
Har du lyst til at prøve golf, så kom forbi en lørdag formiddag og deltag sammen med de andre hvalunger. Det kræver ingen forkundskaber. Blot at du kommer i udendørstøj, som giver mulighed for bevægelse og kan tåle at blive beskidt.
Udstyr kan alle låne gratis af golfklubben på dagen.

Kongingent

Det koster 500,- kr. pr. barn årligt.

Børn/børnebørn af fuldtidsmedlemmer: 50% reduktion.

Kommunikation og information

Vi bestræber os på at benytte Hvalungernes facebookside til at kommunikere med hinanden. Tilmeld dig vores side på Facebook, søg på: “Hvalungerne – Vallø Golfklub“. Du må gerne indsætte opslag og billeder, så gruppen “lever”.

Spørgsmål

Vedrørende indmeldelse og lignende rettes til golfklubbens sekretariat på telefon 23 29 00 04.

Har du andre spørgsmål til hvalungetræningen, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller rette direkte henvendelser til hvalunge-træneren:

Ulrik Sjøgren Hansen
Mobil: 25 13 15 17
ulrik_h85@hotmail.com

Facebook gruppe – Hvalungerne