Vallø Golf

Junior

GOLFTRÆNING FOR DE 8-18 ÅRIGE

Vallø Golfklubs Juniortræning, som er for de 8 -18-årige, foregår tirsdag og torsdag klokken 17.00-18:00. Sæson 2023 begynder tirsdag d. 21. marts.

Vi mødes uanset vejret hver tirsdag og torsdag. Afhængig af tilslutningen holder vi muligvis sommerferie i juli.  Lige som vi måske samles i efterårsferien.

Vi ønsker at give ungdomsspillerne den bedst mulige start på livet som golfspiller. Fokus er på leg, glæde, venskaber og udvikling, mens du får frisk luft og er fysisk aktiv. Træningen tilstræbes tilpasset den enkeltes lyst og evner.

Vi har brug for, at juniorernes forældre en gang imellem deltager i arbejdet i juniorgruppen. Og vi vil derfor en gang i mellem bede forældrene om hjælp.

Træning

Juniorerne mødes klokken 17:00 og gerne før så man er klar til tiden. Vi samles ved træningens begyndelse og afslutning. Træningen foregår dels på træningsområdet; dels på 9-hulsbanen, og enkelte gange på den store bane. Afhængig af fremmødet og træningens indhold deles gruppen muligvis op.

Trænere og hjælpere: Klubbens Pro, Simon Holmes, planlægger og styrer træningen. Hvis muligt, er der nogle dage en eller flere hjælpetrænere til stede.

 

Udstyr

Klubben har ca. 30 nummererede børne-golf-sæt, som kan lånes ved træningen.

Kontingent

Se under kontingentsatser

 

Facebook

Vi bestræber os på at benytte Facebook eller Messenger til at kommunikere med hinanden. Dels på vores Facebook-gruppe: ”Juniorerne – Vallø Golfklub” og dels i Messenger-gruppen: ”Vallø Golf Juniorer”. Der må meget gerne lægges kommentarer, indlæg, billeder mm. op på Facebook. Så gruppen ”lever”. Korte beskeder (til- og frameldinger og lignende) sendes på Messenger. NB. Så husk tilmelding til grupperne.

Spørgsmål

Vedrørende indmeldelse og lignende rettes til golfklubbens sekretariat på telefon 23 29 00 04.

Har du andre spørgsmål til juniortræningen, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller rette direkte henvendelser til juniorudvalgsformanden:

Ulrik Sjøgren Hansen
Mobil: 25 13 15 17
ulrik_h85@hotmail.com 

Facebook gruppe – Junior