Golftræning – Sæson 2022

Så er det snart sæsonstart igen og det betyder også en hel række af nye træningsmuligheder.
Til jer som er nye i Vallø Golf så er det Simon Holmes som er PGA protræner her i klubben og varetager al form for træning.

Simon kan træffes på tlf. 23 32 82 22
eller mail simon@valloe-golf.dk

UNDERVISNINGSSTART MANDAG DEN 4. APRIL 2022

Bestilling af Lektion og priser

Lektionerne kan bestille som 25 minutters lektioner eller 50 minutters lektioner med max 2 person. Bemærk der er særpris for juniorer fra 8-18 år. Desuden kan der bestilles 2 timers banelektioner til lille og stor bane.  Priseksempler: 50 min. koster 400 kr. og 25 min. koster 225 kr. Alle priser ses i ProPlanner.

Bookning af gratis holdtræning

Vallø Golf tilbyder igen i år gratis holdtræning for fuldtidsmedlemmer og intromedlemmer.
Se et oversigtskort herunder over hvornår de forskellige holdtræninger, junior- og elitetræning samt klubber i klub tider finder sted.

Som noget nyt i år er der lavet et et fast program, som bookes enkeltvis fra lektion til lektion. De afholdes 3 gange om ugen mandag og onsdag kl. 17.00 og torsdage kl. 18.00. Hold øje med hvilken dag eller kursus, du ønsker at deltage i, så du kan optimere dine trænings-muligheder ved at tilmelde dig de relevant kursuser. Træningen er temabaseret, således at holdet får undervisning i et bestemt emne. Se oversigt over holdtræning her

Klik her for at få træningsskemaet for 2022 i PDF

Golfkørekort på en søndag

Simon har igen i år oprettet ca.10 søndage med golfkørerkort og det næste hold er allerede søndag d. 27. marts fra kl. 9-17. Vi kører ved sæsonstart en facebook kampagne på Golfkørekortkurser, som sælges for kun 1500 kr. inkl. 2 måneders prøvemedlemskab og holdundervisning m.m. Melder man sig ind i klubben efterfølgende som Intro eller fuldtidsmedlem er der 250 kr. i rabat. Så kender du nogen der kunne tænke sig at prøve golf har vi et super produkt. Og vi håber I vil hjælpe os med til at dele opslaget på de sociale medier

 

Hvis du er i tvivl om hvordan du booker undervisning, så kontakt endelig kontoret, som altid er klar telefonisk eller i åbningstiden til at servicere jer.

Skal du i kontakt med Simon træffes han på tlf.: 23328222 eller mail: simon@valloe-golf.dk.

Vi ønsker alle medlemmer held og lykke med træningen i 2022.