Cafeen i Vallø Golf

Det er med stor beklagelse, at vi desværre har modtaget opsigelse fra Simply Cooking, der forpagter vores café Vallø Bistro.

Martin Haugaard, direktør i Simply Cooking skriver til os:

”Desværre må vi erkende, at det ikke er os der fremadrettet skal stå ved kødgryderne ved Vallø Golf. Vi har simpelthen været uheldige både med personale, corona og mangel på kokke i Danmark.
Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få dækket vagter, sørge for arrangementer der er booket i maj/juni bliver afviklet men vi kan ikke tage mere ind.
Vi håber naturligvis, at I forstår vores beslutning.
Du Kirsten har virkelig prøvet alt hvad du kunne for at få bolden til at rulle”.

Simply Cooking har 3 mdr. opsigelse og vi arbejder på højtryk på at finde en ny forpagter der kan overtage driften fra d. 1. august eller tidligere.

Som en konsekvens af denne beslutning genindføres en ugentlig lukkedag i Vallø Bistro. Det bliver fredage fra d. 20. maj og indtil videre. Til regionsgolfere og øvrige grupper på fredage fra 20.5., vil der efter forudgående aftale med Kirsten blive leveret smørrebrød fra ekstern leverandør.

Vi vender alle muligheder for, hvordan vi bedst kan sikre vores sociale samlingssted som cafeen er så vigtig en del af.

Henvendelser vedr. selskaber skal fremover ske til Linda Christoffersen efter kl. 13.00 på mobil 20 60 97 17. De turneringer, selskaber m.m. der er booket ind fra juli måned vil være i sikre hænder hos Linda, og de vil blive kontaktet hurtigt for at forventningsafstemme og genbekræfte aftalerne.

Vi takker Martin, Lasse og Jon samt deres personale mange gange for indsatsen de sidste 6 mdr.
De unge der arbejder i cafeen nu bedes henvende sig til Kirsten for at blive skrevet op med henblik på eventuel fortsættelse under ny forpagter.

Vi har brug for din hjælp

Centeret og Bistroen vil gøre alt for at afvikle på den bedst tænkelige måde og overdrage gnidningsfrit til nye, så vores medlemmer og gæster fortsat kan blive betjent bedst muligt.

Nu er det ikke første gang vi står i denne uheldige situation, så derfor indkalder vi interesserede medlemmer med kort varsel til et gå-hjem-møde onsdag den 11. maj kl. 17:00 i Stalden hvor vi vil lytte til medlemmernes ønsker og behov og sammen med jer brainstorme om, hvordan vi kommer videre og finder den bedste løsning for en holdbar fremtidig café drift.
Er du forhindret i at deltage i mødet og gerne vil bidrage med råd og hjælp, kan du også skrive en mail til undertegnede.

Alle spørgsmål vedr. denne meddelelse bedes rettet til: Kirsten Winther-Olsen på 22 64 29 03 eller på mail kirsten@valloe-golf.dk

Med venlig hilsen

Kirsten Winther-Olsen
Vallø Golfcenter